Hotel Bayerischer Hof*****, Muenchen

334,00 EUR  

Vanaf 02. nov. t/m 04. nov. 2012
2 volw.
2PK
Logies / Ontbijt


Ligging:

Dit elegante luxehotel bevindt zich direct aan de Promenadeplatz en is al vele generaties in familiebezit. Hier worden traditie en eigentijds comfort met elkaar verenigd. De stijl van het hotel is een geslaagde combinatie van oud en nieuw. In de onmiddellijke omgeving van het hotel bevinden zich de Frauenkirche, het station Marienplatz, de Stachus, de opera, musea en drie kunstkabinetten. Het openbaar vervoer vindt u op ongeveer 500 meter afstand.

Faciliteiten:

Dit luxehotel heeft een 7 verdiepingen tellend hoofdgebouw met in totaal 373 kamers. Het gebouw heeft een receptie en een kapper. In het hotel bevinden zich 6 bars, een jazzclub met livemuziek, een theaterzaal "Komödie im Bayerischen Hof" en 4 restaurants. Auto's kunnen op de eigen parkeerplaats of in de parkeergarage (circa 26 euro per dag) geparkeerd worden.

Restaurants/Bars:

Tot de eetgelegenheden van het Bayerischer Hof behoren het in Polynesische stijl ingerichte restaurant Trader Vic's, en het Atelier Restaurant. Dit laatste restaurant is bekroond met een Michelin-ster. In de Famous Falk's Bar en in de Night Club Bar kunt u uitstekende drankjes bestellen.

Zwembaden:

een binnenbad

(Sport)activiteiten:

De Blue Spa, de exclusieve spa van het Bayerischer Hof, biedt een ruime sauna, een fitnessruimte met een schilderachtig uitzicht over de stad, en een schoonheidssalon. De unieke Cinema Lounge is ideaal voor bedrijfspresentaties of besloten feesten.

Voor de kinderen:

geen voorzieningen

Verzorging:

Logies / Ontbijt

Kamers:

De luxueuze kamers en suites van het Bayerischer Hof zijn origineel vormgegeven, variërend van Laura Ashley tot koloniale stijl. Ze zijn allemaal voorzien van snel WiFi en airconditioning.

Goed om te weten:

 
 
Schreiben Sie als erster einen Kommentar
Schrijf een recensie

auteur: Gast

uw mening:

Attentie: HTML word niet ondersteund!

beoordeling:


Captcha
veiligheidscode:


Meer reizen uit deze categorie:

Klanten die bekeken deze trip, keken ook naar:

Reisebuero Jaensch - Kleve